Computer Idee Forum

Computer Idee Forum (http://forum.computeridee.nl/index.php)
-   Windows NT/2000/XP (http://forum.computeridee.nl/forumdisplay.php?f=118)
-   -   cd apparaten worden niet meer aangeduid (http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=81216)

anoniem61310 27 December 2016 14:36

geen problemen met netwerk , ik wil juist de printscreen die ik gemaakt heb van apparaatbeheer
hier op zetten maar dat gaat niet ? wat is daar fout ?

anoniem26138 27 December 2016 17:27

Te groot qua opslagformaat ?

Reintjes uitleg van foto's plaatsen:
http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=42011

( Hoe te plaatsen, en bij reactie #22 hoe te maken
http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=41995 )

Door Alt+Printscr te gebruiken neem je alleen het actieve venster (Apparaatbeheer), niet je hele scherm, en maak dat venster dan een klein fortmaat om je JPG kleiner te houden.


Wat staat er dan als foutmelding bij je netwerk, dat gele uitroepteken ?
.

anoniem61310 27 December 2016 20:06

Controller code 31 fout
opslagformaat is maar 31Kb

anoniem26138 27 December 2016 20:41

2 Bijlage(n)
Zie je wel een paperclipje boven de editor ?
Bijlage 19149
Dat geeft dit scherm:
Bijlage 19150

Eerst 'Bladeren' naar het bestand en kiezen, dan 'Uploaden'.
Dan Beheer bijlagen sluiten, je cursor op de gewenste plaats in je tekst zetten, en dat pijltje NAAST de paperclip drukken en het bestand weer kiezen om in je tekst te zetten.

(Misschien een andere editor kiezen in je Gebruikersvoorkeuren wanneer je niet hetzelfde ziet)

anoniem38560 27 December 2016 21:18

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door pieter204 (Bericht 677738)
erikdenhouter wat ik te lezen krijg welke foutmelding er bij dat gele uitroepteken gegeven wordt
Stuurprogramma's kan niet laden (Code31

Daarvoor moet je ze uit apparaat beheer verwijderen.
Als je dan opnieuw opstart zal Windows z'n eigen drivers weer instaleren

Dappertje

anoniem26138 27 December 2016 22:35

Dappertje, volgens pieter204 staat er een geel uitroepteken bij de netwerkadapter, en staat het CVD/DVD station onder 'Diskettestations'.
Wie er nu eigenlijk een foutcode 31 heeft, daar probeer ik achter te komen, want er zijn geen netwerkproblemen. Vandaar eerst eens kijken hoe Apparaatbeheer er nu eigenlijk uit ziet, al moet ook ik aannemen dat de foutmelding toch voor de CD/DVD is, want die werkt tenslotte niet.
Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door pieter204
als ik hardware open doe en aparaatbeheer dan zie ik dat daar onder diskettestations Dvd-/cd-rom-stations staan , maar daaronder bij Netwerkcontroller staat een geel rondje met een uitroeping teken er in.

Ik zou ook willen weten welk merk en type moederbord er in zit. Dit zou je met een programma als Speccy kunnen uitlezen.
.

anoniem61310 28 December 2016 17:22

1 Bijlage(n)
het moederbord is K8N4-Series en hier id de screen http://forum.computeridee.nl/attachm...1&d=1482942157

anoniem61310 28 December 2016 19:21

nu heb ik in de bios fabriek instelling gedaan en dan heb ik gezien bij het terug opstarten dat de cd roms
aangeduid waren en maar niet in mijn computer en ook niet in Apparaatbeheer , dat gele uitroepteken
en cd rom staat er ook niet meer bij verder heb ik gezien dat de Netwerkcontroller er ook niet meer bij staat en anders wel

anoniem26138 28 December 2016 20:23

Even alles op een rij houden.... Ik zie namelijk geen gele uitroeptekens in je afbeelding, en wel een netwerkadapter. Als er wel ergens een geel uitroepteken staat, dan graag nogmaals een schermafbeelding daarvan.

(Weet je ook waarvan de 'Jungo' in Apparaatbeheer is ? )

Het is belangrijk dat je voor alle schijfcontrollers (IDE ATAPI en eventueel RAID) de laatste stuurprogramma's (drivers) installeert van de site van de fabrikant van je moederbord, hier kan je ze vinden als dat het juiste moederbord is:
http://www.asus.com/support/Download/1/20/4/1/23/

Dit is hoe je het kan aanpakken:
* Maak een Herstelpunt in je Systeemherstel.
* Dan op die pagina kiezen voor het OS (XP, of XP 64bit indien zo)
* Dan downloaden en installeren die onder 'Others'; de chipset.
...(Let op, het kan ook zijn dat je de chipset versie 6.66 moet hebben die onder 'Utillities' staat, daar is de site niet duidelijk over. Die version 6.66 is wel de laatste)
* Daarna herstarten die PC, en eventueel de RAID controller drivers ook installeren en de PC herstarten.

Als je iets van de binnenkant van je PC kent, zou ik voordat je aan het bovenstaande begint eerst van elk schijfstation controleren of de kabels goed aangedrukt zitten, omdat je tegenstrijdige dingen lijkt te zien gebeuren.
.

anoniem38560 28 December 2016 22:44

Hier kan je de chipset drivers downloaden NVidia chipset.
Of dit de juiste is weet ik niet zeker anders moet je in ieder geval op deze site zoeken.
http://www.nvidia.co.uk/download/dri...aspx/868/en-uk


Dappertje


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:27.

Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.