Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Onderdelen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 8 April 2007, 23:00   #11
anoniem23981
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Intel 3000 Bekijk bericht
Je kan Als je geluk hebt, het in de bios Instellen.
en waar in het bios zou ik dit dan kunnen vinden?

-------
btw, everest zegt dat mijn bios 2 jaar of ouder is (klopt ook wel want hij komt uit 2002). maar ik kan geen update vinden.
behalve dan via 1 of andere site waar ik voor 30 euro voor moet betalen. of via msi site.
maar daar bestaat hij niet, en vind die live update geen upgrades.

info;
Moederboard: MSI MS-6701 (Medion OEM)
BIOS Type: Award
Chipset: SiS 648 rev 2

zou iemand een link hier kunnen zetten waar ik een bios update kan vinden voor mijn moederboard?
  Met citaat antwoorden
Oud 8 April 2007, 23:07   #12
anoniem19265
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Op del drukken tijdens het opstarten.

Maar je moet ergelijk verder nix veranderen. door instellingen in de bios kan je je hele computer mollen
  Met citaat antwoorden
Oud 9 April 2007, 08:45   #13
anoniem23981
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Intel 3000 Bekijk bericht
Op del drukken tijdens het opstarten.

Maar je moet ergelijk verder nix veranderen. door instellingen in de bios kan je je hele computer mollen
ik weet wel hoe ik in het bios kom enzo.
maar ik vroeg in welk menu ik dit kon instellen.

en ik weet dat ik hiermee een pc kan mollen.

en nog iemand een id waar ik updates kan vinden voor mijn bios?
  Met citaat antwoorden
Oud 9 April 2007, 10:39   #14
anoniem19255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ik heb ook gekeken en en vond het moeilijk om een bios update te vinden, er schijnt uit verhalen wat ik gelezen heb wel 1 bios update uitgekomen te zijn maar dit was meer een grote update voor de hardeschijf. Ik kon hem niet zo 1 2 3 downloaden maar misschien dat je bij http://www.medion.com/nl/ hem kan downloaden onder de afdeling stuurprogramma's en updates.
Veel succes ermee.
  Met citaat antwoorden
Oud 9 April 2007, 11:58   #15
anoniem15441
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dat is inderdaad de link ,die aliberto gaf.

Serie nummer invullen en waarschijnlijk staat daar een Bios update bij.

Kijk ook voor de handleiding, hoe je het moet uitvoeren,print deze uit.
  Met citaat antwoorden
Oud 10 April 2007, 11:28   #16
anoniem19265
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Je moet wel eerst kijken welke bios je nu hebt. Kan je zien bij everest, en soms bij het opstarten.
  Met citaat antwoorden
Oud 10 April 2007, 12:37   #17
anoniem15441
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Je moet wel eerst kijken welke bios je nu hebt. Kan je zien bij everest, en soms bij het opstarten.
Dit is niet nodig voor Medion,het serie nummer volstaat.

Hier staan alle updates,voor de betreffende type PC die je dan hebt.
  Met citaat antwoorden
Oud 10 April 2007, 14:00   #18
anoniem15441
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Vooralsnog.

Medion PC's hebben hun BIOS-instellingen gelockt.

Dus de instellingen zijn zeer beperkt,over klokken,vergeet het maar.
  Met citaat antwoorden
Oud 11 April 2007, 19:58   #19
anoniem23981
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cuizenier Bekijk bericht
Vooralsnog.

Medion PC's hebben hun BIOS-instellingen gelockt.

Dus de instellingen zijn zeer beperkt,over klokken,vergeet het maar.
ok ik heb de bios update binne
en in de readme staat dat ik de pc overnieuw moet opstarten met de applicatie en support cd in de cd-rom drive.
(bios bestand staat op C
dan moet ik opstarten vanaf cd-rom doen
dan ms-dospromt
en dan moet ik op een of andere manier op C:\> zien ze komenn
want hij staat standaar op A:\>.
heb probleem echter is alles wat ik invoer om op C terecht te komen lukt niet, ik heb alle codes gebruikt die ik weet maar kan niet op C komen.
ik moet C:\Medion\md5000.bat zien te openen wat als je de readme file leest heel makelijk zou zijn.

iemand een idee hoe ik toch op C kom?
zodat ik mijn bios kan updaten?

ps. Mijn Reten bestanden zijn allang kapot, vorige eigenaar heeft deze per ongeluk verwijdert
  Met citaat antwoorden
Oud 11 April 2007, 20:56   #20
anoniem15441
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Volgens mij ,moet je zo te werk gaan (tenminste voor mijn mobo MS 7091)

1) Op het bios-progje dubbelklik hierop,wijzig de folder naar E:\ en klik op Extract.
Op mijn E-schijf staat Recovery. bij jou misschien rette ?

2) Start op met de App.&supp. CD/dvd rom erin.

3) Kies "start van CD-rom in het Windows opstartmenu, druk op Enter en meteen op F5 binnen 1 minuut.

4) Typ nu C: en druk op Enter.

5) Typ nu AUTOEXEC.BAT en druk op Enter.
De BIOS update wordt nu uitgevoert.

6) Als de update klaar is,start je opnieuw op.

7) Tijdens de start druk le op de Del-toets om in de BIOS te geraken..

Selecteer "Load Optimized Defaults "en druk op Enter, en dan op Y om dit te bevestigen.

9) Druk op F 10 en dan op de Y-toets om dit te verlaten.
Nu zal je PC weer gewoon opstarten.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:19.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.