Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Hardware overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 27 April 2007, 17:52   #11
anoniem19255
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

heb een vraagje krijg je toevallig bij systeembeheer of apparaatbeheer foutcode 41 of een andere code?
  Met citaat antwoorden
Oud 27 April 2007, 19:13   #12
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aliberto Bekijk bericht
heb een vraagje krijg je toevallig bij systeembeheer of apparaatbeheer foutcode 41 of een andere code?
Geen code gezien.
Had ik het uiteraard ook hier vermeld, heb een hekel aan die berichten.
  Met citaat antwoorden
Oud 28 April 2007, 00:15   #13
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Even vergeten te melden dat het in Vista ook niet zichtbaar is, vreemd toch?
Wel weer na nieuwe setup.

Ik geef toch een clean progje de schuld.

Laatst gewijzigd door burgkop : 3 May 2007 om 23:46
  Met citaat antwoorden
Oud 24 July 2007, 00:38   #14
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Wanneer ik even een nieuwe setup doe, althans een vroege Back-Up Image terug zet, (alleen XP) dan is A er weer.
Ook op Vista, waar hij even daarvoor ook weg was.
Zet ik een latere Back-Up Image terug, ook alleen XP, dan is ie weer weg, ook op Vista.

Met kabels en aansluitingen heeft dit dus niets te maken.
Het is puur ergens softwarematig uitgezet, uiteraard onbewust.
Maar ja, hoe zet je dat weer aan, want het is soms lastig als je net de floppy even nodig hebt, is uiteraard zelden?
  Met citaat antwoorden
Oud 4 August 2007, 23:07   #15
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Vreemd.
Ik heb nu alles wat geinstalleerd is, éen voor één verwijderd.
Tenminste voor zover Windows wel blijft werken natuurlijk.
Maar A blijft weg.
Bij een nieuwe setup is ie er weer.
Vreemd, niemand een idee waar je het zou kunnen áán zetten?
  Met citaat antwoorden
Oud 5 August 2007, 09:26   #16
anoniem18126
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

@ Burgkop, misschien moet je dit even gericht aan de FAQ-man vragen.
  Met citaat antwoorden
Oud 5 August 2007, 12:57   #17
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

(dat ben ik niet, maar goed....)

Met TweakUI kan je inderdaad een station "onzichtbaar" maken.
Je zei: "ik heb TweakUI eraf gemikt" of zo.
Als je TweakUI verwijderd, zijn gedane instellingen (in het register dus) NIET verwijderd hoor ?

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 5 August 2007 om 12:59
  Met citaat antwoorden
Oud 5 August 2007, 14:28   #18
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
(dat ben ik niet, maar goed....)

Met TweakUI kan je inderdaad een station "onzichtbaar" maken.
Je zei: "ik heb TweakUI eraf gemikt" of zo.
Als je TweakUI verwijderd, zijn gedane instellingen (in het register dus) NIET verwijderd hoor ?
Zoiets vermoedde ik wel, dat als er wat is uitgeschakeld, ze ook weg blijven. ik had alleen geen UI maar Tweak XP.
Maar dat is niet met alle programma's zo.
Het gaat er juist om, dat ik die floppydrive NIET (bewust dan) heb uitgeschakeld, want ik gebruik dat nog wel eens.
En dat ik ook niet weet met welk programma dat gedaan zou zijn.
Ik heb weer een backup terug gezet.
Maar het kan best zijn dat ik in de loop der tijd een nieuwe versie van Tweak XP er overheen heb gezet, dan blijft het dus hetzelfde neem ik aan.
Maar in Vista heb ik niets van die progjes staan, dus net geinstallleerd, is Floppydrive ook weg.
Maar dat kan natuurlijk komen door XP.
Bij een nieuwe setup is alles er weer.
Anders maar een nieuwe Backup image maken, moet toch binnenkort alles opnieuw indelen.

Laatst gewijzigd door burgkop : 5 August 2007 om 14:37
  Met citaat antwoorden
Oud 5 August 2007, 14:52   #19
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

In Tweak XP (Pro 4) zit het overigens niet.
Daar kun je wel alle stations wel/niet zichtbaar maken, maar die staan aan.
Alles uitgezet.
Dan is alles ook weg na opstarten, toen weer aangezet.
Dan is alles weer terug, behalve ........... de Floppydrive !!!!!!!

Bij Schijfdokter (Tweak-XP) staat A overigens ook niet.

Laatst gewijzigd door burgkop : 5 August 2007 om 14:57
  Met citaat antwoorden
Oud 5 August 2007, 18:29   #20
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Vreemd dat ook Vista dan niets ziet....

Paar dingetjes gevonden:
Upper- en Lowerfilters in register wissen:
Microsoft Knowledge Base Article 812489: http://support.microsoft.com/kb/812489
( ook http://www.winforums.com/showthread.php?t=8491 )

Wat doet het station in een opdrachtprompt ?
Met een floppy erin, START - UITVOEREN - CMD - A:

Verder zou ik zelf nog denken:
Floppystation in de BIOS uitzetten, XP opstarten, floppy schijfstation en floppydisk-controller verwijderen, floppystation in BIOS aanzetten, en opstarten zodat Windows weer installeert.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 5 August 2007 om 18:31
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:19.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.