Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Onderdelen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 7 March 2010, 11:52   #1
anoniem14473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard amd athlon tm 64 x2 dual core processor 4200+

Beste forum leden

ik ben van plan over te schakelen naar windows 7 ULTIMATE
En ik vroeg me af of mijn processor een 64 bit versie aankan van windows 7
dit is hem
amd athlon tm 64 x2 dual core processor 4200+

staat die 64 voor bit of hoe zit dat?

alvast bedankt
  Met citaat antwoorden
Oud 7 March 2010, 12:39   #2
anoniem16239
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

De processor ondersteunt inderdaad 64-bit.

Echter, een X2 4200+ is niet een heel krachtige processor, dus het is niet raadzaam om Windows 7 erop te gaan draaien. Je kunt er beter XP op laten.
  Met citaat antwoorden
Oud 9 March 2010, 18:21   #3
anoniem14473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heb er net de ultimate 64 versie op geinstalled
werkt prima
beter dan xp zelfs
  Met citaat antwoorden
Oud 9 March 2010, 21:30   #4
anoniem17857
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

@obi-wan-kenobi
sorry hoor heb zelf dezelfde processor met windows 7 ultimate 3,2 gig werkgeheugen en 512mb videokaart en kan alle nieuwe spellen moeiteloos draaien.
op zowel een 64 als een 32 bits versie!
  Met citaat antwoorden
Oud 9 March 2010, 21:38   #5
anoniem16239
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik zei ook dat het niet raadzaam is, niet dat het onmogelijk is.

Persoonlijk vind ik alleen dat de 4200+ zich minder leent voor een zwaarder besturingssysteem, maar als je er tevreden mee bent moet je het gewoon doen.
  Met citaat antwoorden
Oud 9 March 2010, 22:16   #6
anoniem19265
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

amd athlon tm 64 x2 dual core processor 4200+ is echt een behoorlijk cpu'tje hoor. Windows 7 geeft in mijn ogen een mindere belasting dan Vista dus het moet werkelijk als een zonnetje lopen. Hoeveel werkgeheugen heb je ? Zeker met 2 gigabyte moet dit prima kunnen

Onderschat de budget AMD's niet (ook al is deze van de vorige generatie)
  Met citaat antwoorden
Oud 10 March 2010, 19:26   #7
anoniem17857
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ook al is deze cpu niet de snelste,kan hij windows7 ultimate makkelijk aan.hij presteert beter als sommige nieuwe systemen met windows7 zo uit de winkel.
  Met citaat antwoorden
Oud 11 March 2010, 17:11   #8
anoniem13227
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Niks mis met dat systeem verder hoor.
maar zoals obi-wan-kenobi ook al aangeeft, wie wil er nu Vista als XP aanwezig is.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:46.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.