Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Software Overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 14 May 2008, 16:50   #61
anoniem30685
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ewoud0612 Bekijk bericht
Alle bagger software van Norton, wanneer er iemand belt mijn pc doet sloom, staat in 8 van de 10 gevallen software van Norton op de pc. Ps.: Symantec kan er ook wat van.
.... Norton is van Symantec......
  Met citaat antwoorden
Oud 16 May 2008, 03:15   #62
anoniem13637
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Norton 360, idd timmert ie je hele pc dicht, niks komt er in of mag er uit en traag als slakkenstront!

En schakel je iets uit dan gaat ie zeiken tegen je! GebruikersBeheer in windows Vista is ook zo iets!

Als je het uitschakelt komt ie steeds met dat ballonnetje van dat ie uit staat, rot op ik maakt die keuze toch dan ook niet zeiken met ballonnetjes.

Gelukkig zijn er tweakers die gelijk dat gemeld uitschakelen.......
  Met citaat antwoorden
Oud 16 May 2008, 16:09   #63
anoniem31580
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

die verschrikkelijke norton en mcaffee gadveredamme!
dan heb je nog meer van die domme microsoft programma's:
automatish updaten waardoor je ineens geen legale versie van windows meer had heel gedoe uiteindelijk gefixt met no-vga
dan outlook gegevens exporteren is nog nooi zo moeilijk gemaakt.
de enige reden dat ik windows gebruik is hun marktpositie en dat je geen exe's kan draaien op linux op wat slecht emu's na.
  Met citaat antwoorden
Oud 16 May 2008, 16:12   #64
anoniem31580
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ik weet niet of je geintereseerd bent maar ik heb nog zon account in de aanbieding.
orange box ik gebruik het niet meer.
  Met citaat antwoorden
Oud 28 May 2008, 23:15   #65
anoniem13637
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dank je gozuh maar ik heb een nieuwe box gekregen van Dynabyte.....
  Met citaat antwoorden
Oud 3 June 2008, 14:37   #66
anoniem31888
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Norton in mijn Windows XP tijd gebruikt en er snel weer verwijderd.

Wat werd de pc sloom, na verwijderen en installeren van o.a. NOD32 virusscanner was het vele malen sneller geworden.
  Met citaat antwoorden
Oud 3 June 2008, 19:13   #67
anoniem26297
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Azureus "vuze" met dat vuze gedoe werkt mijn pc sloom. Ben al jaren een trouwe azureus gebruiker. Maar sinds azureus vuze heeft geintroduceerd ben ik maar over gestapt naar qtorrent
  Met citaat antwoorden
Oud 3 June 2008, 19:33   #68
anoniem25279
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

1.Adobe Acrobat Reader
2.HP printer software voor de printer (met name de update en verwijderen).
  Met citaat antwoorden
Oud 4 June 2008, 08:20   #69
anoniem13863
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Toolbars in welke vorm dan ook, het brengt niets dan ellende met zich mee.
  Met citaat antwoorden
Oud 4 June 2008, 20:27   #70
anoniem13227
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

IE omdat je de website er speciaal voor moet aanpassen.
En doe je dat weer teveel heb je met andere browsers weer een probleem.

En alle (probeer) software die met een voorgeinstalleerde oemwindows meegeleverd wordt.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:21.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.