Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Systemen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 6 December 2016, 10:01   #1
anoniem14162
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Computer gaat uit

Als ik mijn computer een tijd niet heb gebruikt schakelt hij zichzelf uit. Als ik dan weer op de aan knop druk zijn alle programma's die ik aan had staan nog steeds actief. Ik heb energiebeheer nagekeken en alles op nooit gezet maar hij blijft uitschakelen. Als ik werk op de computer gebeurt het niet.
Wat kan het probleem zijn?
  Met citaat antwoorden
Oud 6 December 2016, 10:29   #2
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Staat vermoedelijk op slaapstand inschakelen na een bepaalde periode want echt uit dan zijn programma's ook weg.

Welk windows?
  Met citaat antwoorden
Oud 6 December 2016, 10:35   #3
anoniem14162
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hoe zet ik die slaapstand dan uit en ik heb windows 10.
  Met citaat antwoorden
Oud 6 December 2016, 11:22   #4
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Energiebeheer.
  Met citaat antwoorden
Oud 6 December 2016, 11:37   #5
anoniem14162
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ja dat snap ik. Energiebeheer staat op nooit en nu heb ik het gedrag van de aan en uit knoppen veranderd en nu even wachten of hij weer uitgaat. Ik ben benieuwd.
  Met citaat antwoorden
Oud 6 December 2016, 12:05   #6
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Je zou ook nog eens in het bios/uefi kunnen kijken. Daar moet voor energiebeheer ingesteld zijn, dat dat door het OS geregeld moet worden.
  Met citaat antwoorden
Oud 6 December 2016, 13:15   #7
anoniem27570
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

https://www.schoonepc.nl/windows10/w...ergiebesparing

En het probleem is altijd geweest?
Of is er geupgrated naar W10 en begon het toen pas?
Wat is de gebruikte hardware?
  Met citaat antwoorden
Oud 6 December 2016, 14:27   #8
anoniem14162
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dit is nog nooit gebeurd, pas sinds kort schakelt hij uit. Ik heb windows 10 al vanaf het begin en het speelt nu een paar weken. Ik heb energiebeheer aangepast maar wederom gaat hij na een uurtje vanzelf uit wanneer ik hem niet gebruik. Ik zal ook even in het bios kijken maar waar moet ik dan kijken in de bios.
  Met citaat antwoorden
Oud 6 December 2016, 20:22   #9
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Bij je Energiebeheer is een schema in werking. Bij elk schema zit een knop voor 'Standaard instellingen gebruiken'. Klik die eens, sla de boel op, en herstart je PC.
Dan daar nog eens kijken, en je eigen waarden in dat schema opnieuw invoeren.
.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 6 December 2016 om 22:05
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:38.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.